Möbelmontering

Behöver du hjälp med att montera möbler? Våra möbelexperter hjälper dig sätta ihop dina möbler snabbt och säkert. Fyll i formuläret och få bud på ditt uppdrag direkt.
Du betalar endast 50% av arbetskostnaden med RUT-avdraget.

Skapa din förfrågan

Beskriv ditt behov och ta emot bud från lokala experter

Möbelmontering

Behöver du hjälp med att montera möbler? Vi monterar möbler från IKEA, Jysk, Mio och övriga varumärken. Våra experter kan hjälpa dig montera möbler från alla tillverkare på ett effektivt och säkert sätt. Slipp montera själv och ta hjälp med monteringen av dina möbler idag! Fyll i vårt formulär för att komma i kontakt med våra experter och få bud på ditt uppdrag direkt.

Hjälp att montera möbler

När du bokar hjälp med att montera möbler underlättar det för våra experter om du beskriver ditt uppdrag så tydligt som möjligt. Tänk på följande när du skickar din förfrågan:

Montera IKEA

Vi erbjuder monteringshjälp på alla möbler från IKEA. Behöver du få hjälp att montera t.ex. Billy bokhylla, Ikea kök, rullgardin, gardinskena eller montera lucka på integrerad diskmaskin? Då står våra experter redo att hjälpa dig.

Montera Elfa

Våra experter har god erfarenhet av att montera Elfa hyllsystem. Vi sätter upp alla typer av Elfa montering och kan t.ex. montera skjutdörr, väggskena, hängskena, bärlist, trådback, hyllplan, meshback och konsoler. Fyll i formuläret och beskriv vad du behöver hjälp med när det kommer till att montera Elfa så får du kontakt med våra experter direkt.

Montera Stringhylla

Stringhyllan är en riktig klassiker men att montera den på väggen kan vara ganska komplicerat. Ta hjälp av våra experter med att montera din stringhylla och att fästa den i väggen. Vi har lång erfarenhet av att montera String hyllsystem och säkerställer att den sätts upp på ett korrekt och säkert sätt.

Monteringshjälp övrigt

Behöver du hjälp med att montera något annat? Vi hjälper dig montera bokhyllor, soffbord, matgrupp, säng och sänggavel, soffa, tv bänk, skrivbord, byrå och mycket mer. Beskriv vad du behöver hjälp med att montera i din förfrågan så får du bud av våra experter direkt.

Monteringshjälp pris

Vad kostar monteringshjälp? Priset varierar beroende på hur stort uppdraget är och hur många möbler du behöver hjälp med att montera. Enklare möbelmontering är billigt medan större monteringsuppdrag kostar lite mer. När du skickar en förfrågan för monteringshjälp så får du bud från våra experter direkt.

RUT-avdrag

När du bokar monteringshjälp via EniroBuddy har du rätt till RUT-avdraget som ger dig 50 % avdrag på arbetskostnaden.
RUT-avdrag kan nyttjas både i ditt hem och i din sommarstuga. RUT-avdraget gör det möjligt för dig att få avdrag på maximalt 75 000 kr per år och person. Ansökan till Skatteverket hanteras automatiskt av oss när du bokar. Mer information om hur det fungerar hittar du hos Skatteverket.

Möbelmontering