Hem
Om oss

Om oss

Lär känna historien bakom EniroBuddy.

EniroBuddy

EniroBuddy är ett samarbete mellan Eniro och BuddyCompany. 

EniroBuddy lansering
EniroBuddy vill öka antalet förmedlade tjänster genom att skapa fler arbetstillfällen för små och medelstora företag samt för utförare inom gigekonomin. 

Idag saknar fler än 200,000 efterfrågade tjänster utförare vilket skapar en marknadsobalans och en stor affärspotential inom tjänstemarknaden och det är här EniroBuddy kommer in i bilden. 

EniroBuddy gör det lättare för företag och frilansande experter att komma i kontakt med kunder som vill anlita någon för att få hjälp med sina uppdrag. Samtidigt gör EniroBuddy det smidigare för kunder att snabbt få professionell hjälp till ett bra pris.

Om Eniro

Eniros vision har alltid varit att hjälpa små och medelstora företag att synas. Idag i alla digitala marknadsföringkanaler och historiskt i telefonkatalogens gula sidor.

Den digitala transformationen har inneburit utmaningar för alla företag, inte minst på marknadsföringsområdet. Men även om teknik och plattformar är i ständig förändring är behovet av synlighet för att finnas detsamma. För oss har digitaliseringen inneburit en ökad konkurrens av globala jättar som Google och Facebook. Vi bestämde oss dock tidigt för att samarbeta vilket lett till att vi idag är den enda aktören som kan erbjuda våra kunder hela bredden av digitala marknadsföringskanaler i en “one stop shop”. Att vi nått framgång i denna strategi är våra drygt 55 000 kunder i Norden ett tydligt kvitto på. Till Eniro.se

Eniros logotyp
BuddyCompanys logotyp

Om BuddyCompany

BuddyCompany (moderbolag till TechBuddy) gör hemtjänster lättillgängliga och prisvärda. Vi är en one-stop shop för tjänster i och kring hemmet. Vi finns för att hjälpa dig få mer tid över i vardagen och för att göra ditt hem till en härlig plats. Till BuddyCompany.com