Hem
Alla tjänster
Målare
Målning inomhus
Två personer som målar väggar

Målning inomhus

Behöver du hjälp med att måla inomhus? Våra målare hjälper dig få ny färg på väggarna och garanterar ett snyggt resultat. Fyll i formuläret och få bud på ditt uppdrag direkt.
Du betalar endast 70% av arbetskostnaden med ROT-avdraget.

Skapa din förfrågan

Vi rekommenderar att du laddar ner appen för att göra din förfrågan men du kan även skicka din förfrågan via formuläret nedan.

AppStore iconGoogle Play Store icon
150,000+

nöjda kunder

4.8 av 5

i kundbetyg

1000+

experter i hela Sverige

Så fungerar det

boka ikon

Skicka
en förfrågan

Välj tjänst via formuläret eller i appen så läggs ditt uppdrag upp på TaskRunner där experter direkt börjar buda på ditt uppdrag.

budgivning ikon

Experter budar på ditt uppdrag

Du ser enkelt dina bud och kan kommunicera med experterna direkt i appen.

bekrafta ikon

Anlita expert

I appen ser du recensioner och information för varje expert. Välj den expert som du tycker passar dig bäst.

besok ikon

Hjälpen är här

Den expert du anlitat kommer till dig och utför uppdraget. Du betalar direkt i appen och pengarna släpps till experten först efter du godkänt uppdraget.

Boka en Buddy

Målning inomhus

Vill du få hjälp med att måla om hemma? Våra experter hjälper dig!

Med EniroBuddy får du snabbt kontakt med professionella målare och måleriföretag som hjälper dig måla om i ditt hem. Vi hjälper dig måla t.ex. väggar, tak, på tapet, golv, köksluckor och möbler. Slipp anstränga dig och ta hjälp av en expert istället. Skicka en förfrågan så får du prisförslag från flera målare direkt.

Att tänka på inför målningen

För att vi ska kunna veta hur stort arbetet med att måla invändigt i ditt hem kommer bli så är det viktigt med en tydlig beskrivning. Mät upp rummets yta i kvadratmeter och beskriv uppdraget i detalj.

Ju mer detaljerat underlag du skickar till oss, desto bättre offert kommer du få för just ditt måleriuppdrag.

Målning förberedelser

Våra målare hjälper dig även se till att förarbetet med slipning och spackling blir korrekt utfört om det behövs. Förarbete som alltid genomförs är skydd av golv med täckpapp och maskeringstejpning runt lister och eluttag för att få till perfekta kanter. Vid takmålning skyddas väggarna med skyddsplast om de inte också ska målas.

Takmålning - måla tak inomhus

Om taket behöver målas om kan våra experter självklart även hjälpa till med det. Med vår erfarenhet ser vi till att taket blir fint nymålat utan att en flammig eller ojämn yta. När du anlitar våra målare kan du även vara trygg med att förarbetet utförs korrekt för att vara säker på att resultatet blir bra.

Vid takmålning skyddar vi alltid hela golvet med täckpapp och tvättar bort fläckar och smuts. Innan vi börjar måla taket ser vi till att maskera och spackla. Om väggarna inte ska målas skyddar vi dem med täckplast. Eventuella hål och ojämnheter på lister eller i taket jämnas ut innan första färglagret målas på. Om du har taklister i rummet målar vi dem först och går sedan över till att måla taket med roller, vägg till vägg. Vid takmålning målar vi alltid minst två lager

När du anlitar oss som målerifirma kan du vara säker på att rätt verktyg används för målningen och förarbetet och att arbetet utförs effektivt och professionellt.

Vad kan ni hjälpa mig måla?

Vi hjälper till med målning på:

Behöver du hjälp med att måla något annat invändigt? Kontakta oss om vad du behöver hjälp med att måla så hör vi av oss till dig.

Målare pris

Priset på uppdraget bestäms beroende på hur stor ytan är, hur mycket förarbete som krävs och om du behöver hjälp med att köpa in utrustning. Beskriv omfattningen av arbetet så tydligt du kan när du skickar in din förfrågan för att få en så bra offert som möjligt.

Målare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala

Att anlita en målare är populärt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund och Uppsala. Vi har även målare tillgängliga i övriga delar av landet. Kontakta oss för att få mer information.

ROT-avdrag för målning inomhus

När du anlitar en målare har du rätt till ROT-avdraget som ger dig 30 % avdrag på arbetskostnaderna för ditt måleriuppdrag.

ROT-avdrag kan nyttjas både i ditt hem och i din sommarstuga. Du har rätt till ett avdrag på maximalt 50 000 kr per år och person och ansökan till Skatteverket hanteras automatiskt av oss när du bokar.

Målning inomhus