En kvinna som håller en tapet

Tapetsering

Behöver du hjälp med att tapetsera? Våra tapetserare hjälper dig få upp tapeterna snyggt och sömlöst. Fyll i formuläret och få bud på ditt uppdrag direkt.
Du betalar endast 70% av arbetskostnaden med ROT-avdraget.

Skapa din förfrågan

Vi rekommenderar att du laddar ner appen för att göra din förfrågan men du kan även skicka din förfrågan via formuläret nedan.

AppStore iconGoogle Play Store icon
150,000+

nöjda kunder

4.8 av 5

i kundbetyg

1000+

experter i hela Sverige

Så fungerar det

boka ikon

Skicka
en förfrågan

Välj tjänst via formuläret eller i appen så läggs ditt uppdrag upp på TaskRunner där experter direkt börjar buda på ditt uppdrag.

budgivning ikon

Experter budar på ditt uppdrag

Du ser enkelt dina bud och kan kommunicera med experterna direkt i appen.

bekrafta ikon

Anlita expert

I appen ser du recensioner och information för varje expert. Välj den expert som du tycker passar dig bäst.

besok ikon

Hjälpen är här

Den expert du anlitat kommer till dig och utför uppdraget. Du betalar direkt i appen och pengarna släpps till experten först efter du godkänt uppdraget.

Boka en Buddy

Tapetsering

Att tänka på inför tapetseringen

För att vi ska förstå hur stort ditt uppdrag med att tapetsera kommer bli så är det viktigt med en tydlig beskrivning. Mät upp rummets yta i kvadratmeter och beskriv uppdraget i detalj.

Tapetsering förberedelser

Tapetsering kräver en hel del förarbete och våra tapetserare hjälper dig se till att förarbetet blir korrekt utfört. Förarbete som kan behövas är att ta bort gamla tapeter, slipning och spackling samt demontering av eluttag. Golvet behöver även skyddas från tapetklister med täckpapp och lister behöver tejpas med maskeringstejp. 

Tapetsera vardagsrum

Vardagsrummet är en samlingspunkt i hemmet för familj och vänner. Med en bra vardagsrumstapet kan du förändra känslan i ett rum precis som du vill. Tapeter finns i tusentals olika färger och mönster och ger rummet direkt en unik inredd känsla. Vi hjälper dig tapetsera ditt vardagsrum så du kan vara säker på att resultatet blir riktigt bra.

Tapetsering pris

Priset på din tapetsering beror på hur stor ytan är, hur mycket förarbete som krävs och om du behöver hjälp av våra experter med att köpa in utrustning. Beskriv ditt uppdrag så tydligt du kan när du skickar in din förfrågan för att få en offert.

Tapetserare i Stockholm, Göteborg, Malmö Lund och Uppsala

Att anlita en tapetserare är populärt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund och Uppsala. Vi har även tapetserare tillgängliga i övriga delar av landet. Kontakta oss för att få mer information om vår tillgänglighet där du befinner dig.

ROT-avdrag för tapetsering

När du anlitar en tapetserare har du rätt till ROT-avdraget som ger dig 30 % avdrag på arbetskostnaden. ROT-avdrag kan nyttjas både i ditt hem och i din sommarstuga.

Du har rätt till ett avdrag på maximalt 50 000 kr per år och person och ansökan till Skatteverket hanteras automatiskt av oss när du bokar.

Tapetsering