Golvrenovering

Behöver du hjälp med golvrenovering eller golvläggning? Våra experter hjälper dig. Skicka en förfrågan och få prisförslag från flera experter på ditt uppdrag för att renovera ditt golv.

Du betalar endast 70% av arbetskostnaden med ROT-avdraget.

Skapa din förfrågan

Vi rekommenderar att du laddar ner appen för att göra din förfrågan men du kan även skicka din förfrågan via formuläret nedan.

AppStore iconGoogle Play Store icon
150,000+

nöjda kunder

4.8 av 5

i kundbetyg

1000+

experter i hela Sverige

Så fungerar det

boka ikon

Skicka
en förfrågan

Välj tjänst via formuläret eller i appen så läggs ditt uppdrag upp på TaskRunner där experter direkt börjar buda på ditt uppdrag.

budgivning ikon

Experter budar på ditt uppdrag

Du ser enkelt dina bud och kan kommunicera med experterna direkt i appen.

bekrafta ikon

Anlita expert

I appen ser du recensioner och information för varje expert. Välj den expert som du tycker passar dig bäst.

besok ikon

Hjälpen är här

Den expert du anlitat kommer till dig och utför uppdraget. Du betalar direkt i appen och pengarna släpps till experten först efter du godkänt uppdraget.

Boka en Buddy

Golvrenovering

Att tänka på när du anlitar en expert för golvläggning eller att renovera golvet

När du anlitar en expert för golvläggning eller golvrenovering är det viktigt att du beskriver uppdraget så tydligt som möjligt. 

Behöver du en enklare renovering av golv som ytskiktsrenovering med slipning och oljning, lackning eller såpabehandling? Eller behöver du en större golvrenovering? 

Du bör välja en byggfirma eller expert med lång erfarenhet av golvrenoveringar som inte heller tar ett för högt pris. Med EniroBuddy får du offerter från flera certifierade golvläggare strax efter du lagt upp ditt uppdrag.

Vad kan ni hjälp mig med gällande min golvrenovering?

Våra experter och företag kan hjälpa dig med nästan allt när du renoverar köket.

Golvrenovering och golvläggning i Stockholm, Göteborg och Malmö

Vi har experter i flera olika städer men framförallt i Stockholm, Göteborg och Malmö. Skicka en förfrågan så återkommer vi inom kort med pris och förslag på upplägg för din golvrenovering.

ROT-avdrag gör golvrenoveringen billigare

När du anlitar en expert via EniroBuddy för att renovera golvet har du rätt till skattereduktion med ROT som ger dig 30 % avdrag på arbetskostnaden. All administration gällande avdraget tar vi hand om. ROT-avdrag kan nyttjas både i ditt hem och i din sommarstuga.

ROT-avdraget gör det möjligt för dig att få avdrag på maximalt 50 000 kr per år och person. Mer information om hur det fungerar hittar du hos Skatteverket.

Golvrenovering