Ett rymligt kök

Köksrenovering

Hitta experter för din köksrenovering. Skicka en förfrågan och få pris från flera experter för att renovera ditt kök.
Du betalar endast 70% av arbetskostnaden med ROT-avdraget.

Skapa din förfrågan

Vi rekommenderar att du laddar ner appen för att göra din förfrågan men du kan även skicka din förfrågan via formuläret nedan.

AppStore iconGoogle Play Store icon

Bra att veta

Om du har tänkt göra en större renovering av ditt kök kan våra experter behöva göra ett besök hos dig för att ge dig en prisuppskattning.

150,000+

nöjda kunder

4.8 av 5

i kundbetyg

1000+

experter i hela Sverige

Så fungerar det

boka ikon

Skicka
en förfrågan

Välj tjänst via formuläret eller i appen så läggs ditt uppdrag upp på TaskRunner där experter direkt börjar buda på ditt uppdrag.

budgivning ikon

Experter budar på ditt uppdrag

Du ser enkelt dina bud och kan kommunicera med experterna direkt i appen.

bekrafta ikon

Anlita expert

I appen ser du recensioner och information för varje expert. Välj den expert som du tycker passar dig bäst.

besok ikon

Hjälpen är här

Den expert du anlitat kommer till dig och utför uppdraget. Du betalar direkt i appen och pengarna släpps till experten först efter du godkänt uppdraget.

Boka en Buddy

Köksrenovering

Att tänka på när du anlitar en expert för att renovera köket

När du anlitar en expert för din köksrenovering är det viktigt att du ger en så bra bild som möjligt av uppdraget, dels hur ditt kök idag ser ut samt hur du vill ha det.
Renovering av kök kan vara av enklare slaget ex. byta skåpluckor eller mer omfattande med byte av stomme, installation av vitvaror och plattsättning.
Du bör välja en byggfirma eller expert med lång erfarenhet av köksrenoveringar som inte heller tar ett för högt pris. Beroende på omfattningen av din renovering kan det krävas att utföraren har behörighet inom el-arbeten och VVS.

Vad kan ni hjälp mig med gällande min köksrenovering?

Våra experter och företag kan hjälpa dig med nästan allt när du renoverar köket.

Köksrenovering i Stockholm, Göteborg och Malmö

Vi har köksexperter i flera olika städer men framförallt i Stockholm, Göteborg och Malmö. Skicka en förfrågan så återkommer vi inom kort med pris och förslag på upplägg för din renovering.

ROT-avdrag gör köksrenoveringen billigare

När du anlitar en expert via EniroBuddy för att renovera köket har du rätt till skattereduktion med ROT som ger dig 30 % avdrag på arbetskostnaden. All administration gällande avdraget tar vi hand om.
ROT-avdrag kan nyttjas både i ditt hem och i din sommarstuga. ROT-avdraget gör det möjligt för dig att få avdrag på maximalt 50 000 kr per år och person. Mer information om hur det fungerar hittar du hos Skatteverket.

FAQ - Vanliga frågor & svar

Hur funkar det att boka köksrenovering via EniroBuddy?

Boka snabbt och enkelt hjälp med att renovera köket genom formuläret ovan. Beskriv vad du behöver hjälp, så noggrant som möjligt. När du skickat din förfrågan läggs ditt uppdrag direkt upp i TaskRunner-appen och experter börjar buda på ditt uppdrag. Du förbinder dig inte till något köp förrän du godkänner ett bud från en av experterna. Vid mer omfattande renoveringar av köket så kan experten behöva komma hem till dig och kolla på förutsättningarna.När du godkänner ett bud betalar du i förskott och bokar in en tid med din expert. Pengarna släpps först när du godkänt och kontrollerat att uppdraget utförts. Vid större renoveringar så kan vi även skicka faktura till dig.

Vad är TaskRunner?

TaskRunner (del av BuddyCompany) är en plattform där människor som behöver hjälp enkelt kan skapa uppdrag och direkt få bud från experter.EniroBuddy gör det lätt för dig att snabbt komma i kontakt med experter tack vare TaskRunner-appen. När du skickar en förfrågan läggs ditt uppdrag direkt upp i appen som experter kan lägga bud på. Logga in i appen för att följa budgivningen, kommunicera med experterna och anlita den expert du tycker passar bäst för ditt uppdrag.

Vilken utrustning behöver jag ha hemma?

I normalfallet har våra experter med sig allt som behövs. Du behöver dock komma överens om du vill att experten ska inhandla allt material eller om du själv gör det.

I vilka städer är köksrenovering tillgängligt?

Vi renoverar främst kök i Stockholm, Göteborg, Malmö. Fyll i din adress när du skickar förfrågan till oss så hör vi av oss om vi har tillgängliga hantverkare där du bor.

Köksrenovering