Ett modernt vardagsrum med stora fönster

Fönsterputs

Behöver du hjälp med fönsterputs? Det fixar vi! Med EniroBuddy får du kontakt med riktigt bra fönsterputsare på nolltid. Fyll i formuläret och få offert på fönsterputsningen direkt.
Du betalar endast 50% av arbetskostnaden med RUT-avdraget.

Skapa din förfrågan

Vi rekommenderar att du laddar ner appen för att göra din förfrågan men du kan även skicka din förfrågan via formuläret nedan.

AppStore iconGoogle Play Store icon
150,000+

nöjda kunder

4.8 av 5

i kundbetyg

1000+

experter i hela Sverige

Så fungerar det

boka ikon

Skicka
en förfrågan

Välj tjänst via formuläret eller i appen så läggs ditt uppdrag upp på TaskRunner där experter direkt börjar buda på ditt uppdrag.

budgivning ikon

Experter budar på ditt uppdrag

Du ser enkelt dina bud och kan kommunicera med experterna direkt i appen.

bekrafta ikon

Anlita expert

I appen ser du recensioner och information för varje expert. Välj den expert som du tycker passar dig bäst.

besok ikon

Hjälpen är här

Den expert du anlitat kommer till dig och utför uppdraget. Du betalar direkt i appen och pengarna släpps till experten först efter du godkänt uppdraget.

Boka en Buddy

Fönsterputs 

Fönster behöver putsas regelbundet för att släppa in ljus men fönsterputsning kan vara ganska krävande och kräver både finess och erfarenhet innan man får in tekniken. Slipp putsa själv och ta hjälp av en expert istället! Skicka en förfrågan för fönsterputs i Stockholm, Göteborg och Malmö m.fl. och få bud direkt från flera städexperter. 

Att tänka på inför fönsterputs

När du skickar en förfrågan för fönsterputsning är det bra om du är så tydlig som möjligt när du beskriver ditt uppdrag. Tänk på följande:

Ju mer detaljerat underlag du skickar till oss, desto bättre offert kommer du få för ditt uppdrag.

Putsa fönster

Hur ofta du behöver putsa fönster beror på var du bor och hur mycket påfrestningar dina fönster utsätts för. Fönster nära hårt trafikerade gator och havet behöver putsas oftare. Vår generella rekommendation är att du putsar fönstrens utsida varannan månad och insida c:a två gånger per år. 

För att putsa fönster behöver du:

Vi rekommenderar att du anlitar en professionell fönsterputsare för att säkerställa att resultatet blir riktigt bra. Skicka en förfrågan till oss och få prisförslag från våra experter direkt.

Ekotips fönsterputs

Om du vill putsa själv eller förbereda ett riktigt bra fönsterputsmedel för din expert rekommenderar vi Ekotipsets fönsterputsmedel. Få kristallklara fönster utan att använda skadliga kemikalier genom att ta en tom sprayflaska och fyll den med:

1. 20% ättika (eller 40% ättikssprit) i den tomma flaskan och resten vatten.
2. Tillsätt några droppar handdiskmedel.
3. Sätt på spraymunstycket och skaka lätt.
4. Klart!

Fönsterputs pris

Oftast bestäms priset på fönsterputsningen utifrån antalet fönster, antal sidor i fönstret och typen av fönster. Fönster med mer spröjs är mer komplicerade och fönster med fler sidor glas kostar ofta lite mer. Beskriv dina fönster så tydligt som möjligt för att få en bra offert från våra experter. 

RUT-avdrag för fönsterputs

När du bokar fönsterputs via EniroBuddy har du rätt till RUT-avdraget som ger dig 50 % avdrag på arbetskostnaden. 

RUT-avdraget gör det möjligt för dig att få avdrag på maximalt 75 000 kr per år och person. Ansökan till Skatteverket hanteras automatiskt av oss när du bokar. Mer information om hur det fungerar hittar du hos Skatteverket.

Fönsterputs