Hemstäd

Behöver du hjälp med städningen? Vi hjälper dig! Med EniroBuddy hittar du riktigt bra städare på nolltid. Fyll i formuläret och få offert på städningen direkt.
Du betalar endast 50% av arbetskostnaden med RUT-avdraget.

Skapa din förfrågan

Vi rekommenderar att du laddar ner appen för att göra din förfrågan men du kan även skicka din förfrågan via formuläret nedan.

AppStore iconGoogle Play Store icon
150,000+

nöjda kunder

4.8 av 5

i kundbetyg

1000+

experter i hela Sverige

Så fungerar det

boka ikon

Skicka
en förfrågan

Välj tjänst via formuläret eller i appen så läggs ditt uppdrag upp på TaskRunner där experter direkt börjar buda på ditt uppdrag.

budgivning ikon

Experter budar på ditt uppdrag

Du ser enkelt dina bud och kan kommunicera med experterna direkt i appen.

bekrafta ikon

Anlita expert

I appen ser du recensioner och information för varje expert. Välj den expert som du tycker passar dig bäst.

besok ikon

Hjälpen är här

Den expert du anlitat kommer till dig och utför uppdraget. Du betalar direkt i appen och pengarna släpps till experten först efter du godkänt uppdraget.

Boka en Buddy

Erbjudande på digitalt lås från Glue


När du bokar prenumerationsstäd via EniroBuddy får du 800kr rabatt på ett smart digitalt hemlås från Glue.

Förenkla livet genom att släppa in städaren, AirBnb-kunden, budet eller hantverkaren på distans och slipp nyckelutlämning.
digitalt lås från Glue

Hemstädning

Med vår städhjälp ser vi till att hålla ditt hem skinande rent och fint så du får mer tid till att göra det du tycker om. Vi erbjuder städning i Stockholm, Göteborg och Malmö till bra pris. Hemstädning kan bokas både som prenumeration och som engångsstäd. Ta hjälp med städningen hemma och njut av att få mer tid till annat kul i livet! Fyll i formuläret och beskriv när, var och hur ofta du vill ha hemstädning så återkommer vi till dig med en offert direkt.

Att tänka på inför hemstädningen

För att estimera ett pris och hur lång tid städningen kommer ta behöver vi veta hur stort du bor i antal kvadratmeter. Beskriv om du har några särskilda önskemål eller förväntningar på städningen så hjälper vi dig vidare. Fundera på följande frågor och försök att beskriva ditt uppdrag så tydligt som möjligt i din förfrågan.

Vad ingår i städningen?

Hemstädning utförs normalt enligt en checklista som omfattar en grundläggande städning i alla rum. Stäm av med din städare exakt vad som ingår i städningen. Om du behöver storstädning eller flyttstädning kan vi även hjälpa dig med det.

Försäkring

Vid bokning av hemstädning ingår alltid vår försäkring med ansvarsförsäkring som täcker skador i ditt hem och på din egendom. Du kan även vara trygg med att våra städare är fullt försäkrade när de är ute på uppdrag. Kontakta oss om en olycka inträffat så tar vi hand om ärendet.

Hemstädning i Stockholm

Hemstädning i Stockholm är väldigt populärt och här erbjuder vi hög tillgänglighet och flexibilitet för din städning. Om du behöver städning inom kort varsel går det oftast att ordna. Behöver du en mer noggrann städning, t.ex. inför flytt eller något annat speciellt tillfälle då du vill få det extra rent och fint hemma erbjuder vi även flyttstädning och storstädning.

Hemstädning i Göteborg

Vill du få hjälp med städningen i Göteborg? Då har vi flera städare som står redo att hjälpa dig. Fyll i formuläret och beskriv ditt hem så hör vi av oss till dig omgående med en offert skräddarsytt efter ditt hem och dina önskemål. Med städhjälp får du mer tid över till annat kul.

Hemstädning i Malmö

Behöver du städhjälp och bor i Malmö? Goda nyheter! Vi har städare tillgängliga att hjälpa dig med städningen. Med vår städning garanterar våra utbildade och erfarna städare alltid ett rent och fint resultat.

Pris på hemstädning

Vad kostar hemstädningen? Priset för städningen bestäms normalt utifrån antal kvadratmeter i din bostad. Fyll i antal kvadratmeter så räknar vi ut hur lång tid städningen beräknas ta och återkommer till dig med en offert. Andra faktorer som räknas in i priset är löner och villkor till städarna för att du ska kunna känna dig trygg med att din städare har en god arbetsmiljö och får den ersättning de förtjänar. Tack vare RUT-avdraget är det möjligt att erbjuda goda villkor till städarna och samtidigt ge dig som kund ett bra pris. Fyll i formuläret och få en offert från våra städexperter direkt.

RUT-avdrag

När du anlitar en städfirma för hemstädning via EniroBuddy har du rätt till RUT-avdraget som ger dig 50 % avdrag på arbetskostnaden.
RUT-avdrag kan nyttjas både i ditt hem och i din sommarstuga. Du har rätt till ett avdrag på maximalt 75 000 kr per år och person och ansökan till Skatteverket hanteras automatiskt av oss när du bokar. Mer information om RUT och hur det fungerar hittar du hos Skatteverket.

Hemstäd