Hem
Alla tjänster
Tekniksupport

Behöver du hjälp med tekniksupport?

Vi gör det lätt för dig att få hjälp med tekniken.

Våra tjänster

Våra teknikexperter har hög kompetens och lång erfarenhet så du kan vara säker på att vi löser just ditt problem och gör tekniken till ett nöje igen.

En tekniker som hjälper en kund med sin bärbara dator

Teknikhjälp i hemmet/kontoret

Boka nu
En tekniker som hjälper en kund på distans

Distanssupport

Boka nu

Så fungerar det

boka ikon

Skicka en förfrågan

Välj tjänst via formuläret eller i appen så läggs ditt uppdrag upp på TaskRunner där experter direkt börjar buda på ditt uppdrag.

budgivning ikon

Experter budar på ditt uppdrag

Du ser enkelt dina bud och kan kommunicera med experterna direkt i appen.

bekrafta ikon

Anlita expert

I appen ser du recensioner och information för varje expert. Välj den expert som du tycker passar dig bäst.

besok ikon

Hjälpen är här

Den expert du anlitat kommer till dig och utför uppdraget. Du betalar direkt i appen och pengarna släpps till experten först efter du godkänt uppdraget.

Tekniksupport

Erbjuder ni teknikhjälp i hemmet?

Ja! Våra teknikexperter kommer hem till dig och fixar dina teknikproblem i ditt hem så du slipper bli guidad över telefon. Skicka en förfrågan till oss och beskriv ditt problem så får du prisförslag på ditt uppdrag av våra teknikexperter direkt.

Hjälper ni med WiFi problem?

Absolut! Genom EniroBuddy kan du få hjälp med alla typer av nätverksproblem. Våra teknikexperter ser till att din router och ditt WiFi fungerar felfritt igen. De hjälper dig även med att optimera ditt WiFi så det fungerar bättre än någonsin.

Teknikhjälp i hela Sverige

Våra teknikexperter finns utspridda i hela landet. För att få tekniksupport behöver du inte bo i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Vi hjälper dig oavsett var du befinner dig i landet.

Teknikhjälp på distans

Våra teknikexperter hjälper dig även med tekniken på distans om du föredrar det. Genom tydlig och pedagogisk guidning över telefon tar vi oss igenom dina tekniska problem tillsammans och ser till att få allt att fungera igen. Få prisförslag på tekniksupport på distans direkt genom att fylla i formuläret.

Recensioner

Hade besök av en otroligt trevlig o proffsig tekniker som hjälpte mig installera tv dosan o routern! Han var väldigt snabb o smidig o väldigt trevlig!

Magnus, Uppsala

Fungerade perfekt, utmärkt service!

Kerstin, Malmö

En fantastisk tjänst. När du bokar blir du snabbt uppringd och besökstiden anpassas till dina behov!

Johan, Göteborg

Kan verkligen rekommendera dem! Snabba och jättekunniga.

Emma, Stockholm

Fantastiskt bra. Snabba personliga svar, blixtsnabb bokning, fantastisk servicekille, vänligt bemötande, rekommenderas på alla plan

Ingrid, Stockholm

Fantastiskt trevliga, duktiga och professionella Buddy’s.

Mikael, Stockholm

FAQ - Vanliga frågor & svar

Hur fungerar er tjänst för tekniksupport?

Med EniroBuddy kan du snabbt och enkelt få kontakt med professionella teknikexperter. Beskriv vad du behöver hjälp med i din förfrågan. När du skickat din förfrågan läggs ditt uppdrag direkt upp i TaskRunner-appen och experter börjar buda på ditt uppdrag. Du förbinder dig inte till något köp förrän du godkänner ett bud från en av experterna.
När du godkänner ett bud betalar du i förskott och bokar in en tid med din expert. Pengarna släpps först när du godkänt och kontrollerat att uppdraget utförts.

Vad är TaskRunner?

TaskRunner (del av BuddyCompany) är en plattform där människor som behöver hjälp enkelt kan skapa uppdrag och direkt få bud från experter.EniroBuddy gör det lätt för dig att snabbt komma i kontakt med experter tack vare TaskRunner-appen. När du skickar en förfrågan läggs ditt uppdrag direkt upp i appen som experter kan lägga bud på. Logga in i appen för att följa budgivningen, kommunicera med experterna och anlita den expert du tycker passar bäst för ditt uppdrag.

Vad kan ni hjälpa mig med?

Våra teknikexperter kan i princip hjälpa dig med allt som har att göra med teknik. Det enda de inte kan göra är att reparera hårdvara. Däremot kan våra teknikexperter hjälpa dig utesluta om problemet ligger i hårdvaran eller någon annanstans, vilket kan vara svårt att utesluta på egen hand. Om vi mot förmodan inte kan lösa ett problem erbjuder vi alltid hjälp med rådgivning om var du kan söka hjälp.

I vilka städer är tjänsten tillgänglig?

Tekniksupport är tillgängligt i hela Sverige. Fyll i formuläret så hjälper vi dig!

Vad händer om ni inte lyckas lösa mitt problem?

Våra teknikexperter kommer alltid hitta en lösning till problemet, däremot är det inte säkert att den lösningen är det du tänkt dig. Det kan ibland innebära att något behöver köpas till eller att enheten helt enkelt är för gammal. Om vi inte lyckas lösa ditt problem ser vi alltid till att hjälpa dig med hur du kan gå tillväga med din trasiga produkt.

Vad har ni för avbokningspolicy?

Återbetalning är möjligt beroende på hur lång tid det är kvar innan uppdraget ska utföras. Om det är:
- mindre än 12 timmar kvar, återbetalar vi 75 %
- mindre än 6 timmar kvar, återbetalar vi 50 %
- mindre än 3 timmar kvar, återbetalar vi 25 %
- mindre än 1 timme kvar, återbetalar vi 10 %

Tekniksupport