Hem
Alla tjänster
Transport & flytt
Skräp till återvinningen
En kvinna som transporterar lådor

Skräp till återvinningen

Behöver du hjälp med att slänga skräp på återvinningen? Vi hjälper dig! Med EniroBuddy får du snabb hjälp med att transportera och slänga ditt skräp på återvinningen. Fyll i formuläret och få bud på ditt uppdrag direkt.

Skapa din förfrågan

Vi rekommenderar att du laddar ner appen för att göra din förfrågan men du kan även skicka din förfrågan via formuläret nedan.

AppStore iconGoogle Play Store icon
150,000+

nöjda kunder

4.8 av 5

i kundbetyg

1000+

experter i hela Sverige

Så fungerar det

boka ikon

Skicka
en förfrågan

Välj tjänst via formuläret eller i appen så läggs ditt uppdrag upp på TaskRunner där experter direkt börjar buda på ditt uppdrag.

budgivning ikon

Experter budar på ditt uppdrag

Du ser enkelt dina bud och kan kommunicera med experterna direkt i appen.

bekrafta ikon

Anlita expert

I appen ser du recensioner och information för varje expert. Välj den expert som du tycker passar dig bäst.

besok ikon

Hjälpen är här

Den expert du anlitat kommer till dig och utför uppdraget. Du betalar direkt i appen och pengarna släpps till experten först efter du godkänt uppdraget.

Boka en Buddy

Sopsortering och återvinning

Vill du få hjälp med att slänga skräp på återvinningen? Genom EniroBuddy kan du få snabb hjälp med att frakta, slänga, sortera och återvinna ditt skräp. Vi ser självklart till att det slängs och återvinns på ett miljövänligt sätt. Skicka en förfrågan till oss så får du prisförslag på ditt uppdrag direkt.

Att tänka på inför sopsortering och återvinning

När du bokar hjälp för avfallshantering och källsortering underlättar det för våra experter om du beskriver ditt uppdrag så tydligt som möjligt. Tänk på följande när du skickar din förfrågan:

Vi återvinner, hämtar och slänger ditt skräp

Vi tar hämtar och forslar bort grovsopor, elavfall, grovavfall, möbler, vitvaror, emballage och mer. När du anlitar oss kan du vara säker på att vi tar hand om ditt avfall på bästa sätt. Vi hanterar inte farligt avfall.

Återvinning

Vi hanterar skräpet på bästa sätt. När du anlitar oss kan du vara säker på att skräpet tas hand om på ett miljövänligt sätt och att det skickas till återvinning eller för återbruk. Slipp åka till återvinningen och kånka skräpet själv och få smidig hjälp via EniroBuddy. Skicka din förfrågan i formuläret så får du bud på ditt uppdrag från våra experter direkt.

Skräp till återvinningen