Flyttstäd

Behöver du hjälp med flyttstädningen? Vi hjälper dig! Med EniroBuddy hittar du riktigt bra flyttstädare på nolltid. Fyll i formuläret och få offert på flyttstädningen direkt.
Du betalar endast 50% av arbetskostnaden med RUT-avdraget.

Skapa din förfrågan

Vi rekommenderar att du laddar ner appen för att göra din förfrågan men du kan även skicka din förfrågan via formuläret nedan.

AppStore iconGoogle Play Store icon
150,000+

nöjda kunder

4.8 av 5

i kundbetyg

1000+

experter i hela Sverige

Så fungerar det

boka ikon

Skicka
en förfrågan

Välj tjänst via formuläret eller i appen så läggs ditt uppdrag upp på TaskRunner där experter direkt börjar buda på ditt uppdrag.

budgivning ikon

Experter budar på ditt uppdrag

Du ser enkelt dina bud och kan kommunicera med experterna direkt i appen.

bekrafta ikon

Anlita expert

I appen ser du recensioner och information för varje expert. Välj den expert som du tycker passar dig bäst.

besok ikon

Hjälpen är här

Den expert du anlitat kommer till dig och utför uppdraget. Du betalar direkt i appen och pengarna släpps till experten först efter du godkänt uppdraget.

Boka en Buddy

Flyttstädning

Underlätta flytten genom att ta hjälp av våra professionella flyttstädare som ser till att flyttstädningen genomförs noggrant enligt vår checklista som omfattar alla moment. På så sätt kan du vara trygg med att bostaden lämnas över i toppskick till nästa person som flyttar in. Slipp flyttstressen och skicka en förfrågan till oss för att få offert från flera städfirmor.

Vad gäller inför flyttstädningen?

För att estimera ett pris och hur lång tid städningen kommer ta behöver vi veta hur stort du bor i antal kvadratmeter. Vi behöver även veta din adress och när du önskar att flyttstädningen utförs.
Fundera på följande frågor och försök att beskriva ditt uppdrag så tydligt som möjligt i din förfrågan.

Vad ingår i flyttstädningen?

Vid flyttstädning återställs bostaden till nyskick. En flyttstädning är mycket mer genomgående än vanlig hemstädning då varje detalj i bostaden städas rent. Ugsnrengöring, kylskåpsrengöring och fönsterputs ingår som standard.

Vad ingår inte i flyttstädningen?

Normalt ingår inte flytt av tunga föremål så om du vill få det städat bakom spis, kyl och frys eller tvättmaskin behöver du flytta dessa innan. Avfrostning av frysen ingår oftast inte utan måste genomföras innan städningen. Rengöring av persienner ingår inte. Avloppsrensning och tömning av vattenlåset måste normalt göras innan flyttstädningen. Stäm av med din flyttstädsfirma vad som gäller.

Flyttstädning i Stockholm

Med EniroBuddy finns god tillgänglighet för  flyttstädning i följande områden i Stockholm:

Finns din ort inte med i listan ovan? Vi kan med stor sannolikhet hjälpa dig med flyttstädningen ändå. Fyll i formuläret med din adress så kontaktar vi dig direkt.

Pris på flyttstädning

Vad kostar flyttstädningen och hur lång tid tar det? Priset beräknas främst utifrån storleken på din bostad i antal kvadratmeter men andra omständigheter som antal badrum och omfattning på städningen kan påverka priset. Minimitiden för flyttstäd är normalt 5 timmar och en flyttstädning tar sällan mer tid än 8 timmar med undantag för större bostäder. Skicka en förfrågan till oss för att få offert på vad det skulle kosta att flyttstäda just ditt hem.

RUT-avdrag

När du bokar flyttstädning via EniroBuddy har du rätt till RUT-avdraget som ger dig 50 % avdrag på arbetskostnaden.

RUT-avdrag kan nyttjas både i ditt hem och i din sommarstuga. Du har rätt till ett avdrag på maximalt 75 000 kr per år och person och ansökan till Skatteverket hanteras automatiskt av oss när du bokar. Mer information om RUT och hur det fungerar hittar du hos Skatteverket.

Flyttstäd