Två män bär en soffa

Flytthjälp

Behöver du hjälp med flytten? Våra flyttexperter hjälper dig! Med EniroBuddy får du proffsig flytthjälp snabbt till ett bra pris. Fyll i formuläret och få bud på ditt uppdrag direkt.
Du betalar endast 50% av arbetskostnaden med RUT-avdraget.

Skapa din förfrågan

Vi rekommenderar att du laddar ner appen för att göra din förfrågan men du kan även skicka din förfrågan via formuläret nedan.

AppStore iconGoogle Play Store icon
150,000+

nöjda kunder

4.8 av 5

i kundbetyg

1000+

experter i hela Sverige

Så fungerar det

boka ikon

Skicka
en förfrågan

Välj tjänst via formuläret eller i appen så läggs ditt uppdrag upp på TaskRunner där experter direkt börjar buda på ditt uppdrag.

budgivning ikon

Experter budar på ditt uppdrag

Du ser enkelt dina bud och kan kommunicera med experterna direkt i appen.

bekrafta ikon

Anlita expert

I appen ser du recensioner och information för varje expert. Välj den expert som du tycker passar dig bäst.

besok ikon

Hjälpen är här

Den expert du anlitat kommer till dig och utför uppdraget. Du betalar direkt i appen och pengarna släpps till experten först efter du godkänt uppdraget.

Boka en Buddy

Flytthjälp

Boka komplett flytthjälp via EniroBuddy. Få snabb kontakt med flyttfirmor som hjälper dig med alla steg av flytten. Slipp flyttstressen - skicka en förfrågan till oss och njut av ditt nya hem istället. 

Vad ingår i flytthjälp?

Bärhjälp av alla möbler och flyttkartonger från lägenheten till flyttbilen samt transport och inbärning till din nya lägenhet ingår alltid som standard. Vanliga tilläggstjänster för flytthjälp är hjälp med att skydda möbler och nedpackning av alla föremål i hemmet i flyttkartonger. Ofta går det även att köpa flyttkartonger direkt av flyttfirman. Vi kan även hjälpa till med flyttstädningen (bokas separat).

Att tänka på inför flytthjälpen

Beskriv hur mycket möbler och föremål du har hemma så gott du kan i din förfrågan och skicka in ditt uppdrag till oss så får du snabbt bud från våra experter som står redo att hjälpa dig.
Du behöver inte vara övertydlig men det ju tydligare beskrivning, desto lättare blir det för våra experter att ge dig en bra offert. Försök att alltid få med storleken på din bostad i kvadratmeter och antalet möbler. Tänk på följande:

Flytthjälp pris

Priset på flytthjälp varierar beroende på hur stort ditt bohag är och hur många personer som behöver hjälpa till med flytten samt distansen mellan adresserna du flyttar emellan. Generellt ligger priset för flyttfirmor runt 400 kr/h till 600 kr/h. I priset ingår alltid minst en person som sköter flytten och kostnader för bil och transport. Kräver flytten fler personer brukar timpriset bli lite billigare för de extra personerna. För att du ska få en rättvis offert är det viktigt att du är så tydlig som möjligt i din uppdragsbeskrivning.

Flytthjälp Stockholm

Våra experter hjälper dig med hela flytten i Stockholm. Behöver du hjälp att flytta hela eller delar av ditt hem? Vi tar hand om packningen, flytten och att bära hela ditt bohag. Skicka en förfrågan om så får du skräddarsydd flytthjälp utifrån dina behov.

Flytthjälp Göteborg

Bor du i Göteborg eller i Västra Götaland och ska flytta? Slipp bära och packa själv och ta hjälp av våra flyttexperter istället. Fokusera på ditt nya hem och skicka en förfrågan för flytthjälp till oss idag så får du prisförslag direkt. 

Flytthjälp Malmö

Behöver du hjälp med flytten i Malmö? Våra flyttexperter står redo att hjälpa dig med att packa, bära och flytta hela ditt bohag. Vi kan även hjälpa till med att skydda möbler och packa upp flyttkartonger i ditt nya hem. Specificera vad du behöver hjälp med när du skickar din förfrågan så får du offert på flytthjälpen av flera experter direkt.

RUT-avdrag för flytthjälp

När du bokar flytthjälp via EniroBuddy har du rätt till RUT-avdraget som ger dig 50 % avdrag på arbetskostnaden. 

RUT-avdraget gör det möjligt för dig att få avdrag på maximalt 75 000 kr per år och person. Ansökan till Skatteverket hanteras automatiskt av oss när du bokar. Mer information om hur det fungerar hittar du hos Skatteverket.

Flytthjälp