Reparation & fix

Behöver du hjälp med att reparera eller fixa något? Våra fixare hjälper dig! Med EniroBuddy får du snabb hjälp till ett bra pris. Fyll i formuläret och få bud på ditt uppdrag direkt.
Du betalar endast 70% av arbetskostnaden med ROT-avdraget.

Skapa din förfrågan

Beskriv ditt behov och ta emot bud från lokala experter

Reparation och fix

Behöver du en fixare? Vi hjälper dig att fixa och reparera det mesta. Ta hjälp med att snickra, reparera, montera, installera och mycket mer. Skicka en förfrågan till oss om vad du behöver hjälp med så får du en offert från våra experter direkt. 

Att tänka på när du anlitar en fixare

Behöver du få något reparerat eller fixat i hemmet? Våra professionella hantverkare hjälper dig med det du behöver med bästa resultat. Fyll i formuläret och få offert direkt.

Reparatör

Behöver du en reparatör för att reparera t.ex. tvättmaskinen, diskmaskinen, toalettstolen, handfatet, blandaren, kylen, frysen, andra vitvaror eller något annat? Våra experter hjälper dig reparera det som gått sönder. Välj det hållbara alternativet och ta hjälp av en reparatör istället för att slänga och köpa nytt. Skicka en förfrågan till oss så får du prisförslag på reparationen direkt från våra experter.

Snickeri

Vi har kunniga snickare som kan hjälpa dig med bl.a. finsnickeri och möbelsnickeri. Vi fixar allt från mindre till större projekt. När du skickar en förfrågan till oss får du snabb återkoppling från våra experter.

Småfix och reparation

Slipp slänga och köpa nya möbler. Välj ett mer hållbart alternativ och anlita en fixare för att reparera det som är trasigt istället. Våra experter har gedigen erfarenhet av att reparera och fixa enklare skador på möbler och dylikt.

Renovera

Vi hjälper dig även med större renoveringar. Här är några av våra tjänster för större uppdrag:

ROT-avdrag

När du anlitar en fixare via EniroBuddy har du rätt till skattereduktion med ROT som ger dig 30 % avdrag på arbetskostnaden.
ROT-avdrag kan nyttjas både i ditt hem och i din sommarstuga. ROT-avdraget gör det möjligt för dig att få avdrag på maximalt 50 000 kr per år och person. Ansökan till Skatteverket hanteras automatiskt av oss när du bokar. Mer information om hur det fungerar hittar du hos Skatteverket.

Reparation fix