Hem
Alla tjänster
Transport & flytt
Transport från A till B
Två kvinnor som bär en låda

Transport från A till B

Behöver du hjälp med att transportera något från A till B? Våra transportörer hjälper dig! Med EniroBuddy kan du vara säker på att du får en trygg transport till ett bra pris. Fyll i formuläret och få bud på ditt uppdrag direkt.

Skapa din förfrågan

Vi rekommenderar att du laddar ner appen för att göra din förfrågan men du kan även skicka din förfrågan via formuläret nedan.

AppStore iconGoogle Play Store icon
150,000+

nöjda kunder

4.8 av 5

i kundbetyg

1000+

experter i hela Sverige

Så fungerar det

boka ikon

Skicka
en förfrågan

Välj tjänst via formuläret eller i appen så läggs ditt uppdrag upp på TaskRunner där experter direkt börjar buda på ditt uppdrag.

budgivning ikon

Experter budar på ditt uppdrag

Du ser enkelt dina bud och kan kommunicera med experterna direkt i appen.

bekrafta ikon

Anlita expert

I appen ser du recensioner och information för varje expert. Välj den expert som du tycker passar dig bäst.

besok ikon

Hjälpen är här

Den expert du anlitat kommer till dig och utför uppdraget. Du betalar direkt i appen och pengarna släpps till experten först efter du godkänt uppdraget.

Boka en Buddy

Transport och frakt från A till B

Behöver du flytta något från en plats till en annan? Med EniroBuddy får du snabb hjälp med transporten. Vi hjälper dig frakta möbler, paket och annat gods dit du vill. Vi har tillgång till bil, släp, skåpbil och lastbil och anpassar storleken på bilen utifrån ditt uppdrag. Skicka en förfrågan till oss genom att fylla i formuläret så får du bud på ditt uppdrag direkt.

Att tänka på inför transporten

Bärhjälp av alla möbler och flyttkartonger från lägenheten till flyttbilen samt transport och inbärning till din nya lägenhet ingår alltid som standard. Vanliga tilläggstjänster för flytthjälp är hjälp med att skydda möbler och nedpackning av alla föremål i hemmet i flyttkartonger. Ofta går det även att köpa flyttkartonger direkt av flyttfirman. Vi kan även hjälpa till med flyttstädningen (bokas separat).

Att tänka på inför flytthjälpen

För att vi ska kunna ge dig en så bra offert som möjligt för just ditt uppdrag är det viktigt med en tydlig beskrivning av vad du behöver få hjälp med att frakta. Tänk på följande:

Behöver du även hjälp med att skydda och packa möbler och bohag inför flytt? Då erbjuder vi tjänsten flytthjälp

Transport Stockholm

Vi hjälper dig frakta och transportera i hela Stockholm. Behöver du hjälp med att frakta något du köpt på blocket eller skicka möbler till någon? Vi hjälper dig snabbt att frakta det du behöver. Skicka en förfrågan till oss så får du bud på ditt uppdrag direkt.

Transport Göteborg

Våra experter hjälper dig med hela flytten i Stockholm. Behöver du hjälp att flytta hela eller delar av ditt hem? Vi tar hand om packningen, flytten och att bära hela ditt bohag. Skicka en förfrågan om så får du skräddarsydd flytthjälp utifrån dina behov.

Transport Göteborg

Vill du få hjälp med att frakta något i Göteborg med omnejd? Vi transporterar möbler och gods, stort och smått i hela Västra Götaland. Skicka in en förfrågan om vad du behöver hjälp att frakta så får du bud av oss direkt.

Transport Malmö

Bor du i Malmö och vill få något transporterat? Vi är redo att hjälpa dig med transporter i hela Skåne. Vi tar hand om både mindre uppdrag som att flytta en enstaka möbel till större uppdrag som transport och flytt. Skicka en förfrågan till oss så får du bud på ditt uppdrag direkt.

Transport mellan städer

Vi erbjuder även transport mellan olika städer. Om du behöver hjälp med att transportera något från en stad till en annan så fixar vi det! Vi fraktar det du behöver flytta i hela landet. Beskriv ditt uppdrag så får du snabbt svar från oss. 

Transport pris

Priset på transporten varierar beroende på hur stort det du behöver frakta är och distansen. Beskriv hur många möbler du behöver frakta och lägg gärna till en bild så vi vet omfattningen på uppdraget. När du skickar en förfrågan till oss får du prisförslag direkt från våra transportörer.

Transport från A till B